Monday, November 17, 2025

Lakshmi Ksheera Samudra Raaj - Tamil & English Lyrics

 

Lakshmi Ksheera Samudra Raaj - Tamil & English Lyrics

லக்ஷ்மீம் க்ஷீர

ஸமுத்ரா ராஜ தனயாம்


லக்ஷ்மீம் க்ஷீர

ஸமுத்ரா ராஜ தனயாம்

ஸ்ரீ ரங்க தாமேச்வரீ

தாசி பூத ஸமஸ்த தேவ வனிதாம் 

லோகைக தீபாங் குராம் 

ஸ்ரீ மந் மந்த கடாக்ஷ

லப்த விபவ ப்ரமேந்திர கங்கா தராம்  

த்வாம் த்ரை லோகிய குடும்பினிம்

சரஸிஜாம்   

வந்தே முகுந்த ப்ரியாம்




Lakshmi Ksheera Samudra Raaja Tanaya
Sree Ranga Dhaameshvari
Daasi Bhootha Samasata Deva Vanithaam
Lokaika Deepankuram
Sreeman Manda Kataaksha Labdha Vibhava
Brahmendra Gangaadharam
Tvaam Trailokya Kudumbineem
Sarasijam Vande Mukunda Priyaam





ஓம் மஹாலக்ஷ்மை ச வித்மஹே

விஷ்ணுபத்ன்யை ச தீமஹி

தன்னோ லக்ஷ்மீஹ் ப்ரசோதயாத்

No comments:

Post a Comment